Deserturi

Cheesecake

13.50 lei

Mereu se gasește puțin loc pentru un Cheesecake Clasic. Încearcă-l acum la KFC!

75
g
375
kcal
Blat crunchy
cremă soft

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
CHEESECAKE

Cheesecake (5E) 1440 kJ/375 kcal

Cheesecake (*produs/din produs decongelat) 75g - Biscuiti glazurati in ricotta si crema de branza (71.8%) [branza ricotta (19,3%) (zer din lapte de vaca, regulatori de aciditate E270 și E330), zahar, oua, unt, margarina vegetala [grasimi vegetale (palmier, nuca de cocos), ulei vegetal (floarea soarelui), apa, emulsifiant E471, sare, regulator de aciditate E330], apa, zahar din trestie, branza Mascarpone (5,4%) (smantana, lapte pasteurizat, regulator de aciditate E 270 (contine lapte)), faina de grau, amidon de cartofi, emulsifiant E471, amidon modificat, arome artificiale, agenti de afanare E500 și E450, sare, amidon (din grau), maltodextrine, sirop de glucoza-fructoza]

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Cheesecake 144037522.0012.0032.0024.00-4.600.12

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
CHEESECAKE

Alergeni: gluten, oua, lactoza.

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.