Chiflă imperială
La meniurile cu piept de pui adaugă și o chiflă imperială pufoasă!

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Chiflă imperială | Chifla alba Kaiser Imperiala (*produs/din produs decongelat) (50g) (8E) 1023 kJ/241 kcal
Ingrediente: [faina de grau, apa, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gluten (grau), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant E472e, stabilizator E412, faina de malt (grau), corectori de aciditate E262 si E500, agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agenti de tratare a fainii (E300, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de grau fermentata)]. |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Chifla natur imperial Kaiser | 1023 | 241 | 1.00 | 0.30 | 48.00 | 0.90 | 2.70 | 8.40 | 1.20 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.
Conține | |
Chiflă imperială | Alergen: gluten |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.








