Smart Menu
Cine-i smart își ia direct un Smart Menu cu produsele preferate. Ai 2 Crispy Strips®, 3 Hot Wings®, o porție mică de cartofi prăjiți, o răcoritoare la 0.3L și un sos KFC la alegere.
Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Smart Menu | Hot Wings® (4E) 1248 kJ/299 kcal 3 buc. Hot Wings® (75g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Hot Wings® 2 Crispy Strips® Crispy Strips® (4E) 714 kJ/170 kcal 2 buc. Crispy Strips® (60g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Crispy Strips® o porție mică de cartofi prăjiți (60g) (2E) 1286 kJ/307 kcal vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea cartofi prajiti o băutură răcoritoare pahar (0.3L) vezi ingrediente si nutritionale la fiecare componenta din sectiunea bauturi racoritoare. un sos la alegere vezi ingrediente, alergeni si nutritionale la fiecare componenta din sectiunea sosuri |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Smart Menu | 857 | 205 | 10.12 | 1.73 | 18.26 | 2.86 | 1.31 | 9.51 | 0.75 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 14 din 30.07.2024.
Conține | |
Smart Menu | gluten |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.